Nazad
21.02.2022

Pobednici konkursa U kuhinji sa Menažom

Znate već — kada se u kuhinji nađu vaša omiljena Menaž čokolada, Štark Petit Beurre, Štark Avala ili Štark Piškote, slatka čarolija se desi dok kažete: Volim poslastice! Zato smo vas pozvali da još jednom pustite čokoladi na volju i pokažete nam šta ste to lepo spremili u kuhinji sa Menažom. 

Srdačno se zahvaljujemo svima koji su sa nama podelili svoje čokoladne recepte na Volim poslastice platformi. Uz vas, naša slatka porodica raste iz dana u dan, a naša platforma postaje mesto najčokoladnije inspiracije. 

Zato smo, dragi ljubitelji Menaž čokolade, i odlučili da nagradimo najkreativnije učesnike našeg izazova. Žiri je i ovog puta imao težak zadatak da između neverovatno lepih recepata izabere pobedničke. Ovoga puta, nagrade su osvojile: 

  1. Trostuka čoko mus torta, autor: Nenica, nagrada: brendirana Menaž kutija u obliku rerne sa proizvodima
  2. Tart sa Menaž čokoladom i voćem autor: sanja radovanovic, nagrada: brendirana Menaž kutija u obliku rerne sa proizvodima
  3. Čokoladna torta sa pomorandžom autor gaspar.kristina, nagrada: slatki paket Štarkovih proizvoda sa kuvanje
  4. Najčokoladnija torta , autor: sagittarius, nagrada: slatki paket Štarkovih proizvoda sa kuvanje

Čestitamo dobitnicima i još jednom pohvaljujemo sve učesnike! Nastavite da stvarate najlepše čokoladne poslastice uz Menaž, jer ko zna, možda u sledećem konkursu nagrada pripadne upravo vama!