Menaž dekoracija

Menaž čokolada

Menaž crni čoko dugmići

Menaž dekoracija 60gr
Menaž čokolada 100g 200g 330g
Menaž crni čoko dugmići Drops 120g

Čokolada

Sastojci: šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori (sojin lecitin), aroma. Čokolada sadrži: kakao delovi 44% min. Proizvod može da sadrži tragove kikirikija, jezgrastog voća, glutena (pšenica), mleka, jaja, celera, slačice i susama.

Sastojci i hranjive vrednosti

Već decenijama domaćice, kad u receptu vide da je potrebna čokolada za jelo i kuvanje, odmah pomisle na Menaž. Razlog je jednostavan – nikada ih nije izneverila. Bez obzira da li ulazi u sastav fila, testa za keksiće i patišpanja ili se njome prelivaju kolači – sigurno je da će poslastici dati poseban, neodoljiv ukus. Svi, koji s Menažom spremaju kolače, reći će vam da ima odličnu gustinu, da se uvek savršeno sjedini sa ostalim sastojcima, da je koriste i za spremanje posnih poslastica, jer ne sadrži mleko, a sigurno treba pomenuti i da sadrži visok procenat kakaa – 44%. Pored spremanja poslastica, Menaž čokoladna tabla je upravo ona koja se vrlo često nalazi u svakom domu kako za kuvanje tako i za jelo. Zanimljivo je da je Menaž preteča svih ostalih čokolada, koje Soko Štark proizvodi. Sredinom dvadesetih godina prošlog veka, u Zemunu, napravljena je čokolada Roda, koja je mnogo kasnije, posle transformacija firme i usavršavanja recepture, postala Menaž. Prošle godine je Menaž čokolada dobila je društvo – Menaž glazuru. Ova inovacija je najviše obradovala žene koje vole da spremaju kolače, ali imaju veoma malo vremena, a veoma im je važno da svaki put spremanje poslastice uspe.

Sastojci i hranjive vrednosti

Kad je Menaž u pitanju, tradicija i inovacija idu ruku pod ruku. Osluškujući vaše potrebe, osmislili smo novi proizvod koji vam štedi vreme i nudi širi spektar mogućnosti u kuhinji. Menaž Čoko Dugmići su lak, jednostavan i ukusan način da tradicionalne poslastice transformišete u nešto novo i uzbudljivo. Sačinjeni od najfinije crne i bele čokolade, Dugmići su saveznik svakog uspešnog dezerta bilo kao dodatak ili kao dekoracija. Otkrijte nove načine za dekoraciju i igrajte se – bilo da ste profesionalci ili amateri, uz Menaž Čoko Dugmiće pustite čokoladi na volju!

Sastojci i hranjive vrednosti