O Menažu

Menaz proizvodi

Priča o čokoladi, tradiciji i poverenju

Sladokusci, vešti poslastičari i iskusne domaćice već decenijama rado pomisle na Menaž kada u receptima za poslastice pročitaju da je potrebno koristiti čokoladu. Razlog je jednostavan - Menaž čokolada ih nikada nije izneverila!

Menaž je čokolada za jelo kuvanje, ali i mnogo više od toga. Izlazi iz okvira svakodnevnog i klasičnog poslastičarstva, jer se savršeno kombinuje u fil, testa, fondan, glazure i sve druge slatke đakonije koje vam u ovom trenutku mogu pasti na pamet. Uz Menaž čokoladne table, slatkiši svaki put uspeju. Jedinstvena je po čaroliji bogatog ukusa čokolade, zbog čega se sa lakoćom meša u svaku poslasticu. Menaž čokolada je...sastojak, poslastica i dekoracija. Ona je inspiracija za fine, kremaste i sočne najčokoladnije recepte, skrivena tajna uspeha svakog recepta i simfonija ukusa. Tradicija, vanvremenska klasika i poverenje - to je suština Menaž čokolade.

Pustite čokoladi na volju!

Nastala iz radoznalosti i ljubavi prema slatkišima, Menaž je preteča čokolade našim prostorima. Postala je neizostavni deo svake čokoladne poslastice, čiji je ukus teško nadmašiti. Kada pustite čokoladi na volju, nastanu prava čokoladna remek-dela, a u slučaju Menaža je reč o proizvodima koje svaki desert čine još slađim. Uz Menaž mašti i inovacijama nema kraja, te su mesto u našoj slatkoriznici našli Menaž glazura i Čoko Dugmići. Zajedno ispunjavaju kolače najslađim prelivom i komadićima najfinije crne i bele čokolade.

Menaž je priča o čokoladi, ljubavi i porodici, čokoladni dnevnik iz kuhinje. Menaž je vaša priča.