Menu

VEST

Pobednici treće nedelje: Torte koje se ne peku

U protekloj nedelji smo od vas tražili da nam pošaljete svoje najbolje recepte za torte koje se ne peku. Naravno, ni ovaj put nas niste izneverile i pristigao nam je veliki broj recepata koje ćete obožavati jer su veoma laki za pripremu, a opet su sočni i bogati čokoladom. Tri recepta koji su se izdvojili ukusom, slede u nastavku...

Nadežda Joksimović nam je poslala recept za osvežavajući čokoladni čizkejk sa kafom i osvojila Menaž pribor za domaćice. Odlučili smo da ovu nedelju zasladimo Menaž paketom Ivi Nađ zbog njenog remek dela torte Jagodica Bobica, kao i Jovani Nikolić zbog njenog originalnog recepta za tortu sa Bananicama.

Pobednice ćemo kontaktirati putem mejla, a sve vas ostale pozivamo da učestvujete u Menaž konkursu "Zamešaj pobednički recept"! Do narednog utorka smo u potrazi za najukusnijom, najsočnijom i najbogatijom čokoladnom tortom. Svoje recepte nam možete slati ukoliko kliknete ovde. Srećno!

UPDATE: Ove nedelje smo odlučili da nagradimo i Tijanu Radović paketom Menaž čokolada. Ona nam je poslala recept za tortu sa šumskim voćem.