Menu

VEST

Pobednici šeste nedelje: Rođendanske torte

Svi vole rođendane, bilo da je njihov ili od drage osobe. To su prilike da se vidite sa prijateljima i porodicom i naravno zasladite za novo poglavlje u svom životu. Sigurni smo da će se svi kojima je rođendan uskoro, obradovati ovim receptima za najukusnije rođendanske torte sa Menaž čokoladom. Koji recepti su osvojili nagrade i naša srca, pogledajte u nastavku.

Marijana Radovanov je poslala recept za tortu pod nazivom "26" koja će sigurno biti super i onima koji pune 56 i osvojila Menaž paket proizvoda, kao i Jelena Popović sa svojim receptom za "Bomba tortu". Pribor za domaćice je dobila Lujza Juškić, vaša torta će sigurno biti hit na svakoj zabavi ukoliko je napravite po njenom receptu, možete je nazvati kako želite ali znajte da ovo ime unapred govori o njenom ukusu "Svečana rođendanska Menaž torta".

Ukoliko još niste osvojili nagradu, nemojte se brinuti. Nagradni konkurs traje još nedelju dana, a naša nova tema su voćne torte sa Menaž čokoladom. Pošaljite nam vaš najukusniji recept i možda baš vi osvojite neku od nedeljnih nagrada ili postanete kreator nove Stamevski Menaž torte po vašem imenu.