Menu

VEST

Pobednici sedme nedelje: Voćne torte

Da bi recept bio uspešan, pored kvalitetnih sastojaka, jako je bitno da ne zabravimo da će torta biti najukusnija ako je priremljena s ljubavlju. A onda, ukoliko je dominantan sastojak neko sezonsko voće, nema sumnje da će to biti najsočnija torta koju ste ikada probali. Baš takve recepte ste nam slali prethodne nedelje, a u daljem tekstu ćete pronaći koji recepti su nam posebno privukli pažnju.

Jasmina Toman Franc poslala nam je recept za "Vanila torta sa višnjama" koja će se dopasti svima koji vole kremasto osvežavajuću poslasticu u letnjim danima i tako osvojila Menaž paket proizvoda.

Takođe, istu nagradu osvojila je i Ivana MIlivojev koja nam je poslala recept za "Čoko vanil torta sa jagodama" koja bi se savršeno uklopila kao desert koji biste degustirali na nekoj tropskoj destinaciji.

Pribor za domaćice dobila je Zdenka Skočajić Nedeljković. Njen recept "Banana torta sa rolatima" koji iako zvuči komplikovano, sigurni smo da će biti vredan cele pripreme radi kasnijeg uživanja u ovoj neodoljivo kremastoj poslastici.

Ovo je bila poslednja nedelja konkursa, ali ne i poslednja nedelja u kojoj nagrađujemo. Sledećeg ponedeljka, u saradnji sa Stamevski tortama, stručni žiri će proglasiti glavnog pobednika čije ime recepta će se naći na novoj Stamevski Menaž torti. U konkursu za glavnu nagradu učestvuju svi poslati recepti. Do tada, želimo vam sreću u finalnom proglašenju za glavnu nagradu!