Menu

VEST

Pobednici četvrte nedelje: Čokoladne torte

Trenutno smo na sredini konkursa "Zamešaj pobednički recept" i uzbuđeni smo jer ćemo uskoro saznati koja torta će biti novi član slatke Stamevski porodice. Autor pobedničkog recepta će imati priliku da kreira novu Stamevski Menaž tortu i to po svom imenu! Do tada, svakog utorka delimo nedeljne nagrade, pa pogledajmo ko su bili najkreativniji ove nedelje.

Naše najtoplije preporuke za slatkiš ove nedelje dolaze u vidu recepta za Čoko tortu sa pomorandžom i cimetom koji nam je poslala Ljiljana Bukumirić i koju smo nagradili Menaž paketom za domaćice. Druga dva recepta koja morate probati su osvojila paket sa Menaž proizvodima i to su Čoko Krcko Oraščić od Ivane Avramovski, kao i još jedna osvežavajuća voćna torta pod nazivom Čoko-oranž torta od Brankice Vukajlovic.

Srećne dobitnice ćemo kontaktirati mejlom radi preuzimanja nagrade. Sve ostale pozivamo da nam pošaljete svoje slatke specijalitete što pre jer se igramo do kraja maja. Do narednog utorka smo u potrazi za čokoladnim tortama sa kokosom, a onda vas čeka neka nova slatka tema. Srećno!

Pošalji svoj recept!