Menu

VEST

Menaž program lojalnosti - Štark slatki recept za još slađi poklon

PRAVILA MENAŽ PROGRAMA LOJALNOSTI "ŠTARK SLATKI RECEPT ZA JOŠ SLAĐI POKLON"

ORGANIZATOR I TRAJANJE

Organizator programa lojalnosti "ŠTARK SLATKI RECEPT ZA JOŠ SLAĐI POKLON" (u daljem tekstu: program) je Atlantic Štark  d.o.o. Beograd, Bulevar Peka Dapčevića 29 u saradnji sa Roda lancem prodajnih objekata. Program traje u periodu od 02.11.2020. godine do 21.11.2020. godine i organizuje se, u svim RODA objektima, na teritoriji Republike Srbije. Pravila će biti objavljena na zvaničnoj internet stranici organizatora www.menaz.rs  

MEHANIZAM UČESTVOVANJA Mogućnost učestvovanja u programu ostvaruje se kupovinom proizvoda Menaž 200g, za vreme trajanja Programa počev od 02.11.2020. godine do 21.11.2020. godine.isključivo u sledećim Roda objektima:

Naziv objekta: Adresa, Opština, Grad

RODA BORČA BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, Palilula, Beograd
RODA BLOK 62 BEOGRAD, Nehruova 56b, Novi Beograd, Beograd
RODA KARABURMA BEOGRAD, Mirijevski bulevar 18b, Palilula, Beograd
RODA VOŽDOVAC BEOGRAD, Zaplanjska 32, Voždovac, Beograd
RODA MEGA FOB BEOGRAD, Đorđa Stanojevića 35, Novi Beograd, Beograd
RODA PANČEVO, Skadarska bb, Pančevo, Pančevo
RODA MEGA ZMAJ BEOGRAD, Zemun, Auto put 18, Zemun, Beograd

Za realizovanu kupovinu potrebno je sačuvati fiskalni račun. Prilikom kupovine jednog proizvoda Menaž 200 gr., od prodavaca na kasi, svaki učesnik dobija jednu nalepnicu koju je potrebno zalepiti na talon koji će dobiti uz nalepnicu. Kako bi osvojio poklon, potrebno je da na jednom talonu bude zalepljeno 8 nalepnica na polja koja su predviđena za lepljenje kao i da učesnik poseduje fiskalne račune koji dokazuju kupovinu navedenih proizvoda. Prilikom preuzimanja poklona u prodajnim objektima RODA , učesnik predaje talon sa zalepljenih 8 nalepnica, kao i fiskalne račune kao dokaz o ostvarenoj kupovini proizvoda.Prilikom predaje talona učesnik dostavlja na uvid i fiskalne račune kao dokaz da je uslov za dobijanje poklona ispunjen.

FOND POKLONA I PREUZIMANJE

Fond poklona

Delimano pleh sa poklopcem: 200 kom

Preuzimanje poklona se vrši isključivo uz talon popunjen sa 8 Štark nalepnica i fiskalnim računima koji se prikazuju kao dokaz ispunjenja uslova.

Preuzimanje poklona se vrši za vreme trajanja programa lojalnosti, u prodajnim objektima RODA koji učestvuju u programu lojalnosti,Učesnici Programa ne mogu da zahtevaju poklone u većim količinama ili drugačije poklone od onih koji su a definisani u ovim Pravilima od strane Organizatora.

Informacije u vezi sa programom mogu se dobiti besplatnim pozivom kontakt centra organizatora, radnim danima, ponedeljak-petak od 8h do 16h na sledeći broj: 0800 200 003 kao i na internet stranici organizatora www.menaz.rs

ŽALBE I REKLAMACIJE

Sve žalbe i reklamacije rešava Organizator Programa. U slučaju osnovanih žalbi organizator se obavezuje da ih u što kraćem roku otkloni i o tome obavesti učesnike.

POREZI

Učesnik, dobitnik poklona, ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane sa poklonima. Sve eventualne poreze  u ime i za račun dobitnika poklona snosi Organizator.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i učesnika programa nadležan je sud u Beogradu

MOGUĆNOST PREKIDA PROGRAMA

  Osim u slučaju prekida programa usled podele poklona pre isteka roka trajanja, Program može da se prekine u slučaju nastupanja drugih okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao da spreči, otkloni ili izbegne. Učesnici će o prekidu programa biti obavešteni putem internet stranice Organizatora: www.menaz.rs. 

ODGOVORNOSTI

Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane zloupotrebom ovog Programa, a koja se na taj način nanese bilo učesnicima programa, bilo trećim licima.

  MOGUĆNOST IZMENE PRAVILA PROGRAMA

Organizator zadržava pravo da menja pravila Programa, iz tehničkih, poslovnih ili razloga vezanih za javnost. Organizator će obavestiti učesnike o bilo kojim promenama ili ažuriranju putem internet stranice www.menaz.rs